VIPLive Support

Bundeloverzicht

VIPLive
VIPLive
  • Bijgewerkt

1. Door te klikken op de tabbladen “Inschrijvingen” en “verrichtingen” worden de details per bundel en de status per deelfactuur zichtbaar. Door nogmaals op zo’n tabblad te klikken, sluit dit scherm weer.


2. U kunt hier het declaratie en retour bestand bekijken, door op het download icoontje aan de rechterkant aan te klikken. U krijgt dan de keuze uit twee bestanden.


3. U kunt in het overzicht ook op de openstaande en afgekeurde bedragen klikken. Wanneer u het overzicht met de openstaande posten aanklikt, kunt u zien op welke facturen de zorgverzekeraar nog geen retourinformatie verstuurd heeft.


4. In het scherm van het afgekeurde bedrag kunt u terugvinden wat de status is van deze regels.


Betekent dat de regel is her-gedeclareerd. Dat kan om een regel gaan die u zelf heeft her-gedeclareerd maar ook om een regel die automatisch door VIPLive is gedeclareerd. De factuurnummers van de herdeclaraties worden boven het originele factuurnummer genoemd.

Betekent dat de regel bij aandacht nodig staat en dat de regel door u behandeld moet worden voordat deze her-gedeclareerd kan worden.

Betekent dat de regel door u is verwijderd.


Bij het declaratieoverzicht worden niet alle declaratiebundels getoond vanwege de ruimte. Bovenaan het declaratieoverzicht kunt u een periode selecteren waarover u de bundels in wilt zien. Zo kunt u dus handig eerdere bundels inzien.