VIPLive Support

Gebruik maken van de gesprekkeninbox

  • Bijgewerkt

Doel van deze functionaliteit

Deze functionaliteit biedt gebruikers een overzicht van alle gesprekken in VIPLive, inclusief actieve, gemarkeerde en gearchiveerde gesprekken. Daarnaast kunnen gebruikers gesprekken markeren voor snelle toegang tot een specifiek gesprek. Dit draagt bij aan overzichtelijke communicatie en efficiënte samenwerking tussen zorgverleners.

 

Technische of functionele voorwaarden 

  • De gebruiker moet toegang hebben tot de berichteninbox in VIPLive.

 

Stapsgewijze instructie

Gesprekkenoverzicht openen

  1. Log in op VIPLive
  2. Navigeer naar de berichteninbox door met je muis over de knop 'Berichten' te bewegen.
  3. Klik op de knop ‘Gesprekken’ om naar de gesprekkeninbox te gaan.
  4. Aan de linkerkant van het scherm zie je een overzicht van de gesprekken, onderverdeeld in:
    • Inbox: bevat alle actieve gesprekken.
    • Gemarkeerd: toont gesprekken die je hebt gemarkeerd.
    • Archief: bevat alle afgesloten gesprekken.

 

Gesprekken markeren

  1. Open via bovenstaande stappen de inbox met gesprekken
  2. Klik op het vlaggetje onder de datum van een gesprek in de lijst met gesprekken in de tab 'Inbox' om het te markeren.
  3. Het vlaggetje kleurt blauw en het gesprek verschijnt onder het tabblad ‘Gemarkeerd’.
  4. Markeren is handig om gesprekken snel terug te vinden.
  5. Om de markering van een gesprek af te halen klik je op de tab 'Gemarkeerd'
  6. Klik op het blauwe vlaggetje om de markering eraf te halen.
  7. Het gesprek is weer alleen beschikbaar in de tab 'Inbox' of 'Archief'.

 

Versturen van een bericht

  1. Na het starten van het gesprek typ je een bericht in het veld ‘Typ een bericht’.
  2. Klik op ‘Verzenden’ om het bericht te delen met de deelnemers.
  3. Als zij notificaties hebben ingeschakeld, ontvangen zij een e-mail dat er een nieuw bericht klaarstaat.

 

Veelgestelde vragen

Zijn verwijderde gesprekken te zien in de tab 'Archief'

Nee, alleen gearchiveerde gesprekken zijn hier te zien.

 

Kan ik in een gearchiveerd gesprekken nog berichten versturen?

Nee, Het gesprek is nog wel zichtbaar maar het uitwisselen van berichten is niet meer mogelijk.

 

Wat is het verschil tussen een gesprek archiveren of verwijderen?

Bij verwijderen verlaat je het gesprek en is het niet meer mogelijk om de berichten later in te kunnen zien. Bij archiveren blijft het gesprek zichtbaar.

 

Heb je een (andere) vraag over deze functionaliteit?
Laat het ons weten door contact op te nemen met VIPLive Support.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over gesprekken en inboxbeheer in VIPLive, zie de handleidingen op de VIPLive Supportpagina.

Als je nog vragen of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met VIPLive Support. We staan klaar om je te helpen.