VIPLive Support

Zorgactiviteiten indienen

Er zijn 2 manieren om zorgactiviteiten in te dienen:

1. De zorggroep leest de zorgactiviteiten in met behulp van de knop 'Uploaden'. Sommige kissen kunnen een totaal bestand aanleveren met daarin al de zorgactiviteiten die gedaan zijn in een bepaalde periode.

2. De andere optie is dat de pedicures, podologen of diëtisten zelf de activiteiten opvoeren via hun eigen VIPLive omgeving. 3. Hier kunnen ze ook nieuwe zorgactiviteiten aanmaken door middel van de knop nieuwe zorgactiviteit. Het volgende schermpje komt dan naar voren:

4. Als alle gegevens ingevoerd zijn, en de pedicure op "COV uitvoeren" en vervolgens op "Opslaan" klikt, verschijnt de nieuwe zorgactiviteit in het overzicht. 

5. Als u op het jaar klikt waarvan u de zorgactiviteiten bundel wilt bekijken, komen alle bundels van dat jaar als volgt tevoorschijn:

6. Hier kunt u ook een totaaloverzicht downloaden van de zorgactiviteiten met de functie . Hier kunt u ook  downloaden. Als u deze inleest bij uw bank zullen de betalingen worden uitgesplitst naar de desbetreffende pedicuren, podologen of diëtisten. 

7. Wanneer een cliënt niet gekoppeld/uitbetaald wordt, is de patiënt niet door de huisarts aangeleverd bij de ketenzorg. Hierover dient contact met de huisarts van de patiënt opgenomen te worden. Als de huisarts de patiënt later alsnog aanlevert, zal de behandeling toegezegd worden.

8. Als u op details klikt, komt u in volgend scherm:

9. Met de functies bovenin kunt u specifiek zoeken naar regels.

10. Met de biljetten achter de regels, kunt u handmatig deze zorgactiviteiten uitbetalen. 

Bijgewerkt