VIPLive Support

Downloaden rapportages

VIPLive
VIPLive
  • Bijgewerkt

Aanvragen van financiële rapporten

1. In het bundeloverzicht kunt u verschillende overzichten en bestanden downloaden:

image2020-9-29_16-27-2.png

2. Zodra u deze overzichten aanklikt, worden deze beschikbaar gesteld onder het kopje ‘inzicht’- Financiële rapporten

image-20200929-142816.png

3. Hier komen de rapportages klaar te staan en blijven ze 5 dagen voor u beschikbaar, later kunt u ze natuurlijk altijd opnieuw nog een keer opvragen. 

 

90414102.png

Verschillende rapporten:

Overzicht

Is een excel overzicht per kwartaal waarin per praktijk staat vermeld hoeveel patiënten zijn ingelezen, gedeclareerd, afgehandeld, afgekeurd en welk bedrag is gedeclareerd, goedgekeurd en eventueel is betaald aan de praktijk.

90414103.png

Patiëntenrapport

Is een excel overzicht per kwartaal waarin alle patiënten staan vermeld die in een kwartaal gedeclareerd zijn over eventueel meerdere bundels. Hierin is ook te zien of de regel van de patiënt is toegezegd of afgekeurd door de zorgverzekeraar.

90414101.png

Facturen

Deze bestanden kunt u downloaden en importeren in uw boekhoudpakket. Als u gebruik maakt van het boekhoudpakket Twinfield, gaat dit automatisch. (mits u dit heeft ingevuld onder Voorkeuren)

Betalingsopdrachten

Deze bestanden kunt u downloaden en inlezen bij uw bank voor de uitbetalingen aan de aangesloten huisartsen. (mits het tarief huisarts is gevuld onder uitbetalingen en bankrekeningnummers bij onderliggende zorgaanbieders met koppeling van zorgactiviteit)