VIPLive Support

Extractie maken uit Promedico ASP

Stap 1: Export Eigen patiënten maken

1. Om een nieuwe export te maken van de eigen patiënten in de praktijk, gaat u links bovenin het scherm naar het @-icoontje, en klikt u op Projecten en vervolgens op Export resultaten.


2. U komt dan in onderstaand scherm terecht:3. Klik vervolgens op de knop 'Export Eigen patiënten' links onderin het scherm (aangegeven met de rode pijl in bovenstaande afbeelding).

4. U komt dan in onderstaand scherm terecht:5. Voer de volgende gegevens in:

  • Het veld Datum bereik tot: staat standaard ingesteld met de datum van vandaag (in dit geval: 27-11-2015). Voer als Datum bereik van: de datum in zodat er een bereik van 5 jaar ontstaat (in dat geval wordt dan dus 27-11-2010).
  • Zet Uitgesloten patiënten meenemen op Ja
  • Zet Export anonimiseren op Nee.
  • Kies bij 'Gegevensset' voor 'calculus' of voor 'proigia'.

 

6. Klik vervolgens uit Uitvoeren rechts onderin het scherm (zie bovenstaande afbeelding). Zodra u dat gedaan heeft, komt u in het volgende scherm terecht:

De voortgang kunt u aflezen aan het % voltooid. Als deze op 100% staat, is de export gereed om te downloaden.

Stap 2: Export downloaden

1. Wanneer de export gereed is, kunt u deze downloaden via Export resultaten. Dit doet u door op het @-icoontje links bovenin het scherm te klikken. Kies voor Projecten, en vervolgens voor Export resultaten. U komt dan in onderstaand scherm terecht.

2. Uw project komt bovenaan de pagina te staan. Door op het groene download icoontje te klikken, wordt de export gedownload. Deze kunt u vervolgens uploaden in VIPLive.

Stap 3: Export uploaden in VIPLive

Bijgewerkt