VIPLive Support

Minddistrict / EVIE

VIPLive
VIPLive
  • Bijgewerkt

Om gemakkelijk in te loggen en patiënten aan te maken is een SSO (Single Sign On) gerealiseerd tussen VIPLive en Minddistrict portal.

Let op! Deze koppeling kan alleen per zorggroep aangezet worden. Er zitten kosten verbonden aan het realiseren en onderhoud van deze koppeling.

  1. Log in middels SSO vanuit het HIS naar VIPLive waardoor het patiëntoverzicht van de patiënt opent
  2. Klik op externe koppelingen in het linker menu
  3. Klik op de tegel Minddistrict portal u wordt nu doorgelinkt naar Minddistrict portal.

Schermafbeelding_20230223_103658.png

 

1e keer inloggen voor patiënt

Is de patiënt nog niet gekoppeld tussen VIPLive en Minddistrict wordt er met de volgende gegevens gezocht in het Minddistrict portal:

- Emailadres

- Naam

- Geboortedatum

 

U selecteert de bekende patiënt of kiest voor de optie nieuwe patiënt aanmaken. De volgende gegevens worden automatisch voor u ingevuld:

- Naam (initialen, voornaam, roepnaam, volledige achternaam)

- Geboortedatum

- Emailadres

 

Inloggen na leggen koppeling

Na het eenmalig koppelen opent gelijk het patiëntoverzicht in Minddistrict-portal na klikken op de SSO knop.

 

Melding emailadres verifiëren

Deze SSO koppeling wordt per gebruiker gemaakt, dit gaat op basis van emailadres. Hiervoor moet het emailadres in VIPLive en Minddistrict-portal gelijk zijn. Hiervoor is het wel belangrijk dat u emailadres geverifieerd is. Is dit nog niet gebeurd moet u dit eenmalig doen voordat u de koppeling kan gebruiken. Zie de handleiding: Het verificatie e-mailadres proces.

 

Melding gebruiker onbekend

Klikt u op de SSO koppeling en krijgt u een melding in Minddistrict portal gebruiker onbekend dan betekent dit dat u nog niet bekend bent in Minddistrict portal. Neem contact op met het getoonde nummer om uw account in Minddistrict-portal aan te laten maken. Indien dit gebeurt is kan u opnieuw op de SSO-knop klikken en moet de koppeling tot stand komen.