VIPLive Support

VIPLive Releasenotes 5.33

Versie

5.33

Release datum

Samenvatting

Bug gefixt waar de ontvanger van een consultatie de medische gegevens niet kon zien op het tabblad Medische Gegevens op de patiëntkaart.

 

Release notes categorie Release note VIPLive
Samenwerken Indien een verwijzer niet meer werkzaam is bij de huisartspraktijk van waaruit een verwijzing gestuurd is worden notificatiemails over deze verwijzing naar het e-mailadres van de huisartspraktijk verstuurd.
Samenwerken Indien het mailadres van een patient in de extractie wordt geupdate naar een adres dat al eerder in VIP heeft gestaan, wordt dit nu goed verwerkt en bijgewerkt op de patientkaart.
Samenwerken Bij specifieke antwoordkeuzes was het niet mogelijk om een vragenlijst terug te koppelen, hier is een aanpassing voor gedaan zodat ook deze vragenlijsten teruggekoppeld kunnen worden naar het HIS.
Spreekuur Bug verholpen waarbij een spreekuur uitnodiging niet geaccepteerd kon worden als er verschil zit in hoofdletters in het e-mailadres van de uitnodiging en het spreekuur account. Dit is nu niet meer hoofdlettergevoelig.
Technische verbetering Bug gefixt waar de ontvanger van een consultatie de medische gegevens niet kon zien op het tabblad Medische Gegevens op de patiëntkaart.