VIPLive Support

VIPLive Releasenotes 5.29

Patricia Mulder
Patricia Mulder
  • Bijgewerkt

Versie

5.29

Release datum

Samenvatting

  • Onterecht werd op het medische gegevens tabblad 01-01-0001 als registratiedatum getoond. Dit is aangepast naar een correcte datum.
  • Fix voor het willekeurig uitloggen bij gebruik van VIPLive.

 

Release notes categorie Release note VIPLive
Inzicht PDF export van het populatiedashboard is verbeterd waardoor de resultaten beter te lezen zijn.
Inzicht Dashboard importeren hersteld, importeren is nu weer mogelijk in het dashboardbeheer.
Samenwerken Op het overzicht van aanvraagformulieren bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker kan nu gesorteerd worden op alle kolommen van de tabel. Daarnaast is er een extra controle vraag toegevoegd voor het verwijderen van een aanvraagformulier zodat een formulier niet per ongeluk verwijderd kan worden.
Samenwerken Het maximum aantal terugkoppeladressen is verhoogd van 20 naar 100.
Samenwerken Mogelijkheid toegevoegd voor het annuleren van een thuismeting voordat deze is ingevuld door de patiënt.
Samenwerken De icoontjes in het zorgnetwerk waren ietwat uitgerekt en zijn nu weer netjes rond.
Samenwerken Een wijkverpleegkundige die aan meerdere praktijken gekoppeld is krijgt bij het uitsturen van een vragenlijst niet meer onterecht vaker dezelfde zorggroep te zien in de pop-up.
Samenwerken Ketenpartners die mogen doorverwijzen kunnen een doorverwijzing ook zelf weer sluiten.
Samenwerken Onterecht werd op het medische gegevens tabblad 01-01-0001 als registratiedatum getoond. Dit is aangepast naar een correcte datum.
Samenwerken In het ACP worden nu alle velden op de juiste manier verwerkt, waardoor deze ook te zien zijn in de terugkoppeling naar het HIS.
Spreekuur Op de pagina Samenwerken - Verwijzingen is de tabel omgezet naar het nieuwe design. De Toon meer knop is hierbij vervangen door een tabel die in- en uitgeklapt kan worden.
Spreekuur Spreekuur templates worden automatisch gefilterd op zorgverlener functie van ingelogde gebruiker en leeftijd van de patiënt. Deze filters staan automatisch ingevuld in het template selectie scherm maar kunnen worden uitgezet om alsnog alle beschikbare templates in te zien. Daarnaast worden templates ook automatisch gefilterd op basis van of iemand is ingelogd bij een dagpraktijk of huisartsenpost, dit filter kan niet uitgezet worden.
Technische verbetering Fix voor het willekeurig uitloggen bij gebruik van VIPLive.