VIPLive Support

VIPLive Releasenotes 5.24

Branco Burgers
Branco Burgers

Versie

5.24

Release datum

Aug 15, 2022

Samenvatting

  • Het is vanaf nu ook mogelijk dat patiënten met een Belgisch of Duits telefoonnummer een Spreekuur e-consult kunnen inschieten
 

Release notes categorie

Release note VIPLive

Declareren Indien in het handmatige facturen scherm meerdere prestaties worden ingevoerd wordt het bedrag nu ook bij de latere prestaties vooraf ingevuld.
Samenwerken Naamgeving aangepast van het veld 'Terugkeerpatroon' naar 'Frequentie' bij het uitsturen van thuismetingen.
Samenwerken Er is context informatie toegevoegd als een voetzorgactiviteit (voetenfoto) niet gestuurd kon worden gestuurd, zodat we weten om welke voetzorgactiviteitId dit gaat en wat de reden is dat deze niet gestuurd kon worden.
Samenwerken Het instructiesveld bij de positieve gezondheid kan nu ook weer worden dichtgeklapt na openen.
Samenwerken Voor het terugkoppelen worden zorgmailadressen opgehaald op basis van praktijk id. Indien bij verwijzingen de praktijk id niet matcht met de verwijzer AGB code, dan worden dus de verkeerde zorgmailadressen opgehaald om naar terug te koppelen. Dit is bij alle oude verwijzingen nu recht getrokken, dus zouden alleen de juiste terugkoppel adressen worden getoond.
Spreekuur Het is vanaf nu ook mogelijk dat patiënten met een Belgisch of Duits telefoonnummer een Spreekuur e-consult kunnen inschieten
Spreekuur Gefaseerd worden er Evaluatie en Plan (E- en P-regel) voor de SOEP-registratie toegevoegd aan templates met behandeladviezen in Spreekuur. De gekoppelde E- en P-regels kunnen gekopieerd worden naar het Spoed EPD/HIS. De standaard teksten van E- en P-regels kunnen in VIPLive niet aangepast worden.