VIPLive Support

VIPLive Releasenotes 5.22

Versie

5.22

Release datum

Jul 18, 2022

Samenvatting

  • Als ketenpartner die aan meerdere praktijken is gekoppeld is het nu mogelijk om te kunnen kiezen welke verwijzing er gesloten moet worden voor een patiënt, hierbij wordt alleen de geselecteerde verwijzing gesloten.
 

Release notes categorie

Release note VIPLive

Declareren De werking van het zoekfilter op de Per Patiënt pagina is aangepast: na het drukken op Enter blijft de ingevoerde tekst in het zoekveld staan.
Samenwerken Bij declareren en afsluiten van de consultatie wordt nu een informatie melding bovenin het consultatiescherm (onder het onderwerp) geplaatst door wie de consultatie is gedeclareerd en op welke datum. Dit is ter vervanging van de blauwe melding die in het gesprek verscheen.
Samenwerken Probleem met terugkoppelen van een voetonderzoek is opgelost: een terugkoppeling is slechts een keer te zien op de tijdlijn.
Samenwerken Als ketenpartner die aan meerdere praktijken is gekoppeld is het nu mogelijk om te kunnen kiezen welke verwijzing er gesloten moet worden voor een patiënt, hierbij wordt alleen de geselecteerde verwijzing gesloten.