VIPLive Support

VIPLive Releasenotes 5.21

Branco Burgers
Branco Burgers
  • Bijgewerkt

Versie

5.21

Release datum

Jul 4, 2022

Samenvatting

  • Als ketenpartner die aan meerdere praktijken is gekoppeld is het nu mogelijk om te kunnen kiezen welke verwijzing er gesloten moet worden voor een patiënt, hierbij wordt alleen de geselecteerde verwijzing gesloten.
 

Release notes categorie

Release note VIPLive

Samenwerken Als pedicure is het nu mogelijk om de terugkoppelingen van het voetonderzoek die een podotherapeut heeft gedaan te kunnen inzien, bij een patiënt waarbij de pedicure ook in het zorgnetwerk zit
Samenwerken Als ketenpartner die aan meerdere praktijken is gekoppeld is het nu mogelijk om te kunnen kiezen welke verwijzing er gesloten moet worden voor een patiënt, hierbij wordt alleen de geselecteerde verwijzing gesloten.
Spreekuur Het tussenvoegsel bij de naam van de patiënt wordt nu correct meegenomen in de terugkoppeling (edifact) naar het bronsystem, na het afsluiten van een e-consult in VIPLive Spreekuur.
Spreekuur Inhoud van de opgepakt SMS in Spreekuur aangepast naar: Je Spreekuur consult is opgepakt en wordt spoedig beantwoord. Let op: je ontvangt geen nieuwe SMS als je vraag is beantwoord. Houd Spreekuur.nl in de gaten.