VIPLive Support

VIPLive Releasenotes 5.13

VIPLive
VIPLive
  • Bijgewerkt

Versie

5.13

Release datum

March 14, 2022

Samenvatting

  • Onder Inzicht - Patiënten selecteren is het nu mogelijk om de data van de meest recent geüploade extractie te bekijken. Voor de kwartaal data wordt gekeken naar de extracties waarop gedeclareerd is.

Hierbij de release notes die bij deze release horen.

 

Release notes categorie

Release note VIPLive

Declareren Zorgactiviteiten opgevoerd zonder factuurnummer worden nu weer samengevoegd onder 1 debet/creditregel ipv opgesplitst.
Inzicht Onder Inzicht - Patiënten selecteren is het nu mogelijk om de data van de meest recent geüploade extractie te bekijken. Voor de kwartaal data wordt gekeken naar de extracties waarop gedeclareerd is.
Samenwerken Een huisarts (consultatie verzender) kan geen berichten meer verzenden in een consultatie dat al is gedeclareerd en afgesloten door de consultatie ontvanger.
Samenwerken Het is niet meer mogelijk om een PDF te maken van een historisch ACP.
Samenwerken De terugkoppel pop-up is geoptimaliseerd, waardoor het tekstvak groter is geworden.
Samenwerken Knoppen rondom de vragenlijsten staan nu iets verder uit elkaar.
Spreekuur Bij de tweede keer patiënt gegevens inzien in VIPLive Spreekuur worden de patiënt gegevens geupdate indien er een selectie is gemaakt tussen de huidige en SBV-z gegevens.
Spreekuur Er wordt een wachtscherm getoond indien e-consult chat nog niet volledig geladen is, wanneer de gebruiker wisselt tussen e-consulten.