VIPLive Support

Contacten per ICPC

Het rapport ‘Contacten per ICPC’ geeft binnen een bepaalde periode inzicht hoe vaak er een contact is geweest bij een patiënt en wat voor soort contact het is geweest. Het rapport bestaat uit twee tabbladen:

Contacten per ICPC
Dit tabblad toont per patiënt per ICPC code hoe vaak er een contact is geweest.

Contacten zonder ICPC
Hier worden alle patiënten getoond die een contact/contacten hebben gehad, maar waarbij geen ICPC code is ingevuld.

 

Kolom

Definitie

Contact ICPC

Is de ICPC in de journaalregel, ICPC in het journaal, episode ICPC of ICPC

 

 

Hoe kunt u met het rapport gebruiken

1. Periode kiezen

Het rapport werkt met een startdatum en einddatum. Om het rapport te kunnen downloaden dient u het rapport aan te vinken, een start- en einddatum in te vullen, en op de knop ‘rapport genereren’ te klikken.

Zie de afbeelding hieronder.

 


Na enkele minuten kunt u het rapport downloaden. Het rapport laat nu alleen de patiënten zien die een contact hebben gehad binnen de door u ingestelde periode.

2. Contacten met een bepaalde ICPC code

Wilt u de patiënten zien die een contact hebben gehad met een bepaalde ICPC code? Filter dan op de kolom ‘Contact ICPC’, zie de afbeelding hieronder. In het tekstveld kunt u een ICPC code invullen. Klik vervolgens op ‘OK’.

3. Totaal aantal contacten

Voor het totaal aantal contacten, scroll dan naar het einde van lijst met patiënten. Typ in de cel onder de laatste patiënt in kolom L :      =SOM( L4:L…)  Op de puntjes dient u de rijregel van de laatste patiënt in te vullen, zie afbeelding hieronder. Druk vervolgens op Enter.
U ziet nu het totaal aantal contacten in de aangegeven periode.

 

Bijgewerkt