VIPLive Support

VIPLive Release notes 5.10

Versie

5.10

Release datum

Jan 31, 2022

Samenvatting

  • Consultaties kunnen worden gedeclareerd door alle vakgroepen die ingerichte zorgactiviteiten hebben zodra hier het vinkje 'consulteren' aan staat.

  • Vanuit TeleDIA en TopPlan worden nu huisnummertoevoegingen tot 255 tekens geaccepteerd in VIP.

  • Bij het toevoegen van een nieuwe zorgactiviteit staan nu de diverse zorgprogramma's op alfabetische volgorde om het zoeken te vergemakkelijken.

Hierbij de release notes die bij deze release horen.

 

Release notes categorie

Release note VIPLive

Beheerder

Consultaties kunnen worden gedeclareerd door alle vakgroepen die ingerichte zorgactiviteiten hebben zodra hier het vinkje 'consulteren' aan staat.

Declareren

De sortering van regels in Aandacht Nodig via de titelkolommen werkt nu correct.

Declareren

Het is nu mogelijk om een creditfactuur te downloaden bij een factuur met afgewezen factuurregels. Zie de handleiding voor meer informatie.

Declareren

De pagina waarop declaraties worden verwerkt aan de huisartsenkant is technisch verbeterd, ook het scherm ziet er net iets anders uit maar werkt gelijk aan het oude scherm.

Declareren

Bij het toevoegen van een nieuwe zorgactiviteit staan nu de diverse zorgprogramma's op alfabetische volgorde om het zoeken te vergemakkelijken.

Samenwerken

Ketenpartners kunnen de tegel 'Start consultatie' niet meer zien op de acties-pagina van het patiëntoverzicht.

Samenwerken

In het zorgaanbod van de nieuwe consultatie flow worden alleen de specialisten groepen getoond waar minimaal 1 deelnemer aan is gekoppeld, die al een keer is ingelogd in VIPLive.

Samenwerken

Bij het versturen van een fundus verwijzing is een extra controle ingebouwd zodat alleen geldige telefoonnummers meegestuurd kunnen worden bij de verwijzing.

Samenwerken

Vanuit TeleDIA en TopPlan worden nu huisnummertoevoegingen tot 255 tekens geaccepteerd in VIP.