VIPLive Support

FAQ voor Artsen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, om in te loggen op www.viplive.nl.

Bel met de storingsdienst en geef aan dat je je wachtwoord bent vergeten. Sla het nieuwe ontvangen wachtwoord direct op in een password-manager

 

Ik krijg een foutmelding nadat ik ben ingelogd. De Spreekuur.nl berichten inbox wordt niet geladen.

Log uit door rechtsboven op de knop afmelden te klikken. Probeer vervolgens opnieuw in te loggen. Blijft het probleem zich voordoen? Bel dan met de storingsdienst.

 

Ik moet opnieuw mijn wachtwoord invoeren na inloggen op www.viplive.nl om mijn gesprekken te ontsleutelen. 

Voer je wachtwoord nogmaals in. Werkt dit niet? log dan helemaal uit en opnieuw in. Blijft het probleem zich voordoen? Bel dan met de storingsdienst.

 

Foto's vanuit de patiënt komen niet mee in het consult.

Foto's kunnen opnieuw door de patiënt gestuurd worden. Vraag aan de patiënt of hij de foto's nog een keer kan maken vanuit de chat. Komt dit probleem voor bij meerdere patiënten? Maak een melding via info@spreekuur.nu.

 

Ik krijg een foutmelding tijdens het werken.

Log uit door rechtsboven op de knop afmelden te klikken. Probeer vervolgens opnieuw in te loggen. Blijft het probleem zich voordoen? Bel dan met de storingsdienst.

 

Het lukt mij niet om vanuit VIPLive in te loggen op Topicus HAP.

Log in op Topicus HAP via je UZI pas. Maak een melding via info@spreekuur.nu.

 

Consulten waar ik mee bezig was lijken ineens verdwenen.

Controleer of wellicht een collega ook aan het werk is en deze consulten afhandelt. Is dat niet het geval? Maak een melding via info@spreekuur.nu.

 

Er komen nog geen consulten binnen aan het begin van mijn dienst. 

Controleer bij triagisten of zij meer dan 45 minuten geleden al wel patiënten hebben verwezen naar Spreekuur.nl. Is dit het geval en kome er nog steeds geen consulten binnen? Neem dan contact op met de storingsdienst.

 

De patiënt belt met de huisartsenpost en geeft aan dat het niet lukt om een consult via Spreekuur.nl in te dienen. 

Blijft het bij 1 patiënt? In dat geval is er geen actie vereist. Indien meer patiënten melding maken dat een consult via Spreekuur.nl indienen niet werkt, bel dan met de storingsdienst.