VIPLive Support

VIPLive Release notes 5.11

VIPLive
VIPLive

Versie

5.11

Release datum

Feb 16, 2022

Samenvatting

  • AGB praktijk en de persoonlijke AGB wordt ook netjes gevuld in het zorgactiviteitenoverzicht in het geval van een doorverwijzing.

  • De inhoudingen worden juist weergegeven op de betaalspecificatie vanuit zorggroepen.

  • Zodra er een bijlage groter dan 5MB bij een consultatie wordt toegevoegd is het niet meer mogelijk om door te gaan in de consultatie flow, het knopje doorgaan is uitgegrijst totdat de bijlage verwijderd wordt.

Hierbij de release notes die bij deze release horen.

 

Release notes categorie

Release note VIPLive

Declareren

Het is weer mogelijk om de actie annuleren te kiezen wanneer je de ION controle aan het uitvoeren bent.

Declareren

AGB praktijk en de persoonlijke AGB wordt ook netjes gevuld in het zorgactiviteitenoverzicht in het geval van een doorverwijzing.

Declareren

Het 'per patiënt' scherm is vernieuwd. Het zoekfilter is uitgebreid en o.a. het callnummer wordt getoond in de zoekresultaten. Zie de handleiding voor meer informatie.

Declareren

Het toevoegen van intake en sluitredenen is nu ook mogelijk voor de POH-GGZ Jeugd.

Declareren

De inhoudingen worden juist weergegeven op de betaalspecificatie vanuit zorggroepen.

Samenwerken

Bugfix: op het thuismetingen verzamelpagina werden alle patiënten uit de praktijk en alle patiënten waar de zorgverlener aan gekoppeld is in VIPLive getoond. Nu worden alleen de patiënten uit de ingelogde praktijk met openstaande thuismetingen getoond.

Samenwerken

Er is een extra tabblad aan het gezondheidsoverzicht toegevoegd waarop uitgestuurde taken voor een thuismeting kunnen worden ingezien.

Samenwerken

Zodra er een bijlage groter dan 5MB bij een consultatie wordt toegevoegd is het niet meer mogelijk om door te gaan in de consultatie flow, het knopje doorgaan is uitgegrijst totdat de bijlage verwijderd wordt.

Samenwerken

Er zijn twee verwijsredenen toegevoegd voor de horizontale verwijzing: 'Gynaecologie (echo)' en 'Gynaecologie (prolaps/pessarium)'.