Toevoegen/verwijderen van meetwaarden in een protocol in Microhis

VIPLive
VIPLive
  • Bijgewerkt
  1. Klik in het hoofdmenu op ‘Systeembeheer’ en selecteer vervolgens ‘Onderhoud onderzoeken’.

2. Dubbelklik in het volgende scherm op het betreffende onderzoek dat aangepast moet worden.
  3. Om een bepaling te verwijderen: selecteer de betreffende bepaling en klik op ‘Meting Verwijderen’
  4. Om een bepaling toe te voegen: klik op ‘Meting Toevoegen’. Klik op de tab ‘WCIA’
  5. In het veld ‘omschrijving’ kan een zoekterm worden ingevuld, klik daarna op ‘zoek’.
  6. Selecteer de meting die toegevoegd moet worden. Deze komt in het rechterscherm te staan.
  7. Als alle metingen zijn toegevoegd, klik op ‘opslaan’ en ‘OK’.
  8. Om de volgorde van de bepalingen te wijzigen: selecteer de betreffende bepaling en klik op de pijltjes rechts onderin om de bepaling te verplaatsen.