Toevoegen/verwijderen van meetwaarden in een protocol in Zorgdossier

VIPLive
VIPLive
  • Bijgewerkt
  1. Selecteer in het hoofdmenu ‘Instellingen’ – ‘instellingen per praktijk’ – ‘protocol management’ – ‘protocol instellen’.

2. Selecteer het protocol dat aangepast gaat worden en klik op ‘Selecteren’.

3. In het volgende scherm verschijnt de inhoud van het protocol.

4. Om een bepaling te verwijderen: selecteer de betreffende bepaling in het scherm en klik bij Bepaling op ‘Verwijder’.
  5. Om een bepaling toe te voegen: klik bij Bepaling op ‘invoegen’ en selecteer de bepaling.
  6. Om de volgorde van de bepalingen te wijzigen: selecteer de betreffende bepaling in het scherm en sleep deze naar een andere regel.
  7. Klik op ‘Opslaan’ om de wijzigingen toe te passen.