Activeren van de VIPapp voor patiënt of mantelzorger

• Bijgewerkt

1. Zoek de patiënt op in VIPLive en open de actiepagina van de patiënt.

2. Klik in het venster op ‘Activeren Calculus VIP app’.

3. Kies voor wie u de app wilt activeren, voor de patiënt of de mantelzorger.

4. U moet een keuze maken. U kunt kiezen 'Android' of 'iPhone en iPad'. U heeft twee keuze; Gebruik maken van de QR-code en gebruik van een tijdelijk wachtwoord (maximaal 10 minuten geldig).

5. Wanneer u kiest voor de QR-code: Laat de patiënt de VIPapp openen op de telefoon. In het eerste scherm kan er gekozen worden om een QR-code te scannen. Scan de code en de VIPapp wordt geactiveerd.

6. Wanneer u kiest voor een gebruikersnaam en wachtwoord: De patiënt/mantelzorger kan deze gebruikersnaam en wachtwoord invullen in de VIPapp. Let op; deze code is maximaal 10 minuten geldig.

Video instructie voor het activeren van de VIPLive app voor patiënt of mantelzorger.

Klik hier om de video te bekijken

Video instructie voor het activeren van de app voor patiënt of mantelzorger met uw eigen VIPapp.

Klik hier om de video te bekijken