VIPLive Support

Profielinstellingen (e-mailnotificaties, functie, afwezigheid)

VIPLive
VIPLive
  • Bijgewerkt

U komt bij uw profielinstellingen door rechtsboven in VIPLive op uw naam te klikken en te kiezen voor ‘Mijn profiel’. Onder het tabblad ‘Profiel’ kunt u uw eigen algemene informatie, functie en werkdagen instellen.

image-20200911-210814.png

Algemene informatie

Bij de algemene informatie kan u eventueel uw naam aanpassen wanneer dit nodig zou zijn. Per optie kunt u de wijzigingen opslaan door rechts onderin van het veld op de blauwe knop 'Opslaan' te klikken. 

Functie
1. In de startpagina van uw profiel ziet u onder algemene informatie aan de rechterkant de optie 'Functie'.

2. Wanneer u op deze balk klikt, wordt er een lijst geopend met verschillende functies. U dient ten minste één functie te kiezen die het beste bij uw profiel past. U kunt er ook voor kiezen om meerdere functies toe te voegen aan uw profiel (max. drie functies). 

image-20200805-124349.png

Gesprekken

Vink hier aan/uit hoe u de weergave van uw gesprekken wilt zien. 

Werkdagen en afwezigheid
In VIPLive kunt u uw afwezigheid toevoegen aan uw profiel. Wanneer u dit doet is het voor andere zorgverleners zichtbaar dat u op dat moment niet aan het werk bent.

Inloggegevens

Hier kunt u uw wachtwoord wijzigen. Dit is geen wachtwoord reset. Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan dient u de servicedesk in te schakelen.

Notificaties

Onder het tabblad kunt u aangeven welke notificaties u wilt ontvangen en op welk emailadres u deze wilt ontvangen. Vink aan/uit wat voor u van toepassing is. Vergeet niet rechts onderin op de blauwe knop 'Opslaan' te klikken.