VIPLive support

Extractie maken uit Promedico ASP en uploaden in VIPLive

Stap 1: Export Eigen patiënten maken

1. Om een nieuwe export te maken van de eigen patiënten in de praktijk, gaat u links bovenin het scherm naar het @-icoontje, en klikt u op Projecten en vervolgens op Export resultaten.


2. U komt dan in onderstaand scherm terecht:3. Klik vervolgens op de knop 'Export Eigen patiënten' links onderin het scherm (aangegeven met de rode pijl in bovenstaande afbeelding).

4. U komt dan in onderstaand scherm terecht:5. Voer de volgende gegevens in:

  • Het veld Datum bereik tot: staat standaard ingesteld met de datum van vandaag (in dit geval: 27-11-2015). Voer als Datum bereik van: de datum in zodat er een bereik van 5 jaar ontstaat (in dat geval wordt dan dus 27-11-2010).
  • Zet Uitgesloten patiënten meenemen op Ja
  • Zet Export anonimiseren op Nee.
  • Kies bij 'Gegevensset' voor 'calculus' of voor 'proigia'.

 

6. Klik vervolgens uit Uitvoeren rechts onderin het scherm (zie bovenstaande afbeelding). Zodra u dat gedaan heeft, komt u in het volgende scherm terecht:

De voortgang kunt u aflezen aan het % voltooid. Als deze op 100% staat, is de export gereed om te downloaden.

Stap 2: Export downloaden

1. Wanneer de export gereed is, kunt u deze downloaden via Export resultaten. Dit doet u door op het @-icoontje links bovenin het scherm te klikken. Kies voor Projecten, en vervolgens voor Export resultaten. U komt dan in onderstaand scherm terecht.

2. Uw project komt bovenaan de pagina te staan. Door op het groene download icoontje te klikken, wordt de export gedownload. Deze kunt u vervolgens uploaden in VIPLive.

Stap 3: Export uploaden in VIPLive

1. Om de export uit Promedico ASP te uploaden in VIPLive, dient u eerst in te loggen in VIPLive. Ga hiervoor naar www.viplive.nl

2. Klik op de knop 'Extracties uploaden', rechts boven in het menu.3. U komt vervolgens in onderstaand scherm terecht. Klik op navigeer op uw computer en zoek de HIS extractie die u zojuist gemaakt hebt op, op uw pc. Dubbelklik op de ZIP file. U keert vervolgens terug naar onderstaand scherm.  4. Klik op de knop 'Upload Extractie'

 

5. Wanneer de upload voltooid is (100% is bereikt), dan kunt u het scherm afsluiten. De eerste stap van het uploaden is nu afgerond. De upload zal nu worden verwerkt. Wanneer de upload verwerkt is, kunt u rapporten aanvragen. 

6. Aan de status van de grijze knop in onderstaande afbeelding, kunt u zien of de upload volledig verwerkt is of nog bezig is. Ga met de muis op de knop staan om de status te zien. Wanneer deze grijze knop weer veranderd is naar de oranje knop 'Extracties uploaden', dan is de upload volledig verwerkt en kunt u rapporten aanvragen en downloaden.

 

Bijgewerkt