Spreekuur.nl banners voor op de website

Anne Maureen Brands
  • Bijgewerkt

Hier vindt u de Spreekuur.nl banners die u kunt toevoegen aan de website van de huisartsenpraktijk. Deze banners zijn voor de patiënt een makkelijke en duidelijke manier om door te klikken naar Spreekuur.nl. De banners zijn in verschillende groottes beschikbaar. Download het bijbehorende ZIP bestand om de banners te gebruiken op uw eigen website.

Om de patiënt naar de goede plek te leiden, kunnen deze volgende links worden toegevoegd:

Vraag stellen

Afspraak plannen

Herhaalmedicatie aanvragen

Tips

• Zorg ervoor dat de banner duidelijk zichtbaar is op de site. Het liefst op de begin pagina van de website of verwijs ernaar op een duidelijke plek (bijvoorbeeld onder een kopje "Afspraak maken"). Hierdoor weten patiënten snel waar ze op moeten klikken. Zie enkele voorbeelden hier:

Huisartsenpraktijk voorbeeld.pngHuisartsenpraktijk voorbeeld (2).pngHuisartsenpraktijk voorbeeld (1).png

• Veel huisartsenpraktijken maken gebruik van een Google-bedrijfsprofiel. Wanneer patiënten een praktijk zoeken, kunnen ze informatie over deze praktijken te zien krijgen in een vak dat aan de rechterkant getoond wordt. Dit betreft vaak een desktop- en mobiele variant. Hetzelfde geldt voor andere zoekmachines zoals Bing. Als je het telefoonnummer en bel-icoon weghaalt, voorkom je dat patiënten direct dit nummer bellen en naar de site gaan. Patiënten zien dan de banner, en zullen sneller een digitaal consult starten.

ZIP bestanden