VIPLive Support

VIPLive Releasenotes 5.45

Branco Burgers
Branco Burgers

Versie

5.45

Release datum

Samenvatting

Indien aanwezig, hebben gebruikers de optie om medische gegevens wel of niet mee te sturen bij het aanmaken van een consultatie.
Release notes categorie Release note VIPLive
Samenwerken De knop add is vervangen door een knop met een plus icoontje.
Samenwerken Er is een extra tekst veld gecreëerd zodat er een opmerking geplaatst kan worden bij de locatie van de fundusafspraak

Samenwerken Indien aanwezig, hebben gebruikers de optie om medische gegevens wel of niet mee te sturen bij het aanmaken van een consultatie.
Samenwerken Bij het invullen of bewerken van het ACP is het verplicht om een relatie tot patiënt in te vullen indien er een wettelijke vertegenwoordiger van de patiënt is, dit is niet standaard meer de rol Wettelijke vertegenwoordiger. Het is nu ook mogelijk om alle velden te legen zodat het ACP leeg wordt opgeslagen.
Samenwerken Bij het terugkoppelen van een gesprek kunnen gebruikers een selectie maken van de specifieke tekstberichten die zij willen terugkoppelen naar het bronsysteem.
Spreekuur De volgende aanpassingen zijn gedaan aan de spreekuurtemplates:

- Na feedback op de vorige release, zijn er weer aparte welkomsttemplates voor huisartsen en doktersassistenten. Ook is er onderscheid gemaakt tussen wel en niet voorstellen van de zorgverlener. Zo kan een zorgverlener die de patiënt goed kent het voorstellen achterwege laten, en het gesprek natuurlijker laten verlopen.
- Er zijn een aantal nieuwe templates bijgekomen: schurft, ingegroeide teennagel, hand-voet-mondziekte, vijfde en zesde ziekte, urine-incontinentie en zonneallergie.
- Er is een inhoudelijke aanpassing gemaakt op basis van een wijziging in de NHG-richtlijnen. Er wordt geen verdunde appelsap meer geadviseerd bij dehydratie.